Projects



PRIVATE RESIDENCE
Ijburg

De bewoners van deze woning op Ijburg hadden een aantal wensen voor hun begane grond EN tuin: een interieur en tuin die qua stijl en sfeer een mooier geheel vormen, een intiemere en gezelligere zitkamer met andere meubels, meer persoonlijkheid, andere verlichting, andere raambekleding en advies qua styling en beplanting. MvWDesignStudio maakte een tuinontwerp inclusief beplantingsplan en een compleet plan voor de begane grond, een advies qua indeling, meubels, kleur, verlichting, raambekleding, beplanting en styling. De bewoners zijn vervolgens aan de slag gegaan en de tuin en de begane grond werden beiden aangepakt, het eindresultaat mag er zijn, het gezin woont met heel veel plezier in hun "nieuwe" huis!


© 2016 Maaike van Wijk Design Studio. All Rights Reserved.