Projects



GARDEN DESIGN
Ijburg

De bewoners van deze woning op Ijburg hadden een aantal wensen voor hun begane grond EN tuin: een interieur en tuin die qua stijl en sfeer een mooier geheel vormen, een onderhoudsvrije maar ook gezellige tuin, met een zitje om te eten, minder zicht op de auto en een 4-seizoen beplantingsplan zodat de tuin 365 dagen per jaar mooi is om naar te kijken en van te genieten. MvWDesignStudio maakte een ontwerp wat qua stijl, sfeer en materiaal aansloot bij het interieur; zo is bijvoorbeeld de houten vloer uit het interieur "doorgelegd" in de tuin de eerste meter, zodat de houten vloer als het ware doorloopt in de tuin voor een ruimtelijk effect. Ook komt de kleur grijs van de tegels terug in een grijze wand in het interieur. De bewoners geniet inmiddels met volle teugen van hun gezellige, groene en onderhoudsvrije tuin!


© 2016 Maaike van Wijk Design Studio. All Rights Reserved.